Informatie over de warme maaltijdvoorziening

Algemeen

Kun je (even) niet meer koken? Eet mee met Maaltijd Thuis Borsele! Onze vrijwilligers bezorgen van maandag tot en met vrijdag warme maaltijden bij je thuis. Hieronder lees je de prijzen van de maaltijden en hoe je je aanmeldt.

Je kiest zelf of je 3, 4 of 5 werkdagen een warme maaltijd krijgt. Vrijwilligers bezorgen de maaltijd tussen 11.30 en 12.15. Er is geen wachttijd, je kunt de dag na je aanmelding al mee eten.

Wat staat er op het menu?

De vrijwilliger brengt je maaltijd tussen de middag kant en klaar en warm bij je thuis. Een complete maaltijd bestaat uit soep, een hoofdgerecht met aardappelen, groente, vlees, vis of iets vegetarisch en een toetje. 

Voor elke dag kies je uit 3 keuzemenu's. Je kiest zelf wat je wilt. Je kunt bijvoorbeeld het vlees kiezen van menu 1 en de groente van menu 2. Als je een speciaal dieet volgt en bijvoorbeeld zoutloos eet, kun je dit aangeven bij je aanmelding. De keuken van Ter Weel houdt hier dan rekening mee. 

Wat kost een maaltijd?

Het is alleen verplicht om een hoofdgerecht te bestellen. Je kiest zelf of je er ook een voorgerecht of nagerecht bij bestelt. Hieronder zie je wat dat kost.

Alleen hoofdgerecht € 8,95
Voorgerecht + hoofdgerecht € 9,64
Hoofdgerecht + nagerecht € 9,81
Compleet driegangenmenu € 10,50

Hoeveel dagen eet je mee?

Je kiest zelf of je drie, vier of vijf dagen een maaltijd krijgt. Onze vrijwilligers bezorgen je maaltijd tussen 11.30 en 12.15 uur. 

Als je een dagverzorging of dagbehandeling bezoekt en het daarom niet lukt om drie dagen mee te eten, is het ook mogelijk om twee of een keer per week mee te eten. 

Wijzigingen doorgeven

Als je op vakantie gaat, een dagje weg bent of om een andere reden een of meer dagen niet mee eet, kun je dit tot de dag ervoor doorgeven via telefoonnummer 0113-311999. Dan betaal je voor die dag uiteraard niets. 

Aanmelden en meer informatie

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Bel dan naar 0113-311999. We helpen je graag!