Ik zoek vrijwilligers

Ben je op zoek naar vrijwilligers in de gemeente Borsele? Neem eens een kijkje op Borsele voor Elkaar.

Op de website www.borselevoorelkaar.nl brengen we alle vraag en aanbod naar vrijwilligerswerk bij elkaar. Zo vinden vrijwilligers snel een vacature die bij hen past. En vind jij hopelijk snel de hulp die je nodig hebt! Je kunt een vacature plaatsen of reageren op mensen die hun hulp aanbieden. Met de link hieronder ga je gelijk naar de website Borsele voor Elkaar. Een stukje onder de link vind je een uitleg hoe je een vacature plaatst.

Borsele voor Elkaar

Direct naar de website

Plaats een vacature: stappenplan

1. Ga naar www.borselevoorelkaar.nl/inloggen

2. Plaats je de vacature voor een organisatie? Maak dan een professioneel account aan en kies voor ‘vraag en aanbod plaatsen namens een organisatie of cliënt. Zoek je zelf hulp? Klik dan op ‘particulier account aanmaken’.

3. Vul  je persoonlijke gegevens in. Je achternaam is niet zichtbaar voor gebruikers. 

4. Als je een hulpvraag namens een organisatie plaatst, kun je je persoonlijke profiel aan je organisatie koppelen door deze op te zoeken. Bestaat deze nog niet? Klik dan op ‘mijn organisatie staat er nog niet tussen en vul de organisatiegegevens in.

5. Je hebt nu een account en kunt aan de slag! 

Aan de slag!

1. Log in op www.borselevoorelkaar.nl/inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Klik rechtsboven op je naam.

2. In het uitklapmenu wat verschijnt kun je kiezen voor Mijn vragen of Mijn aanbod. Hier kun je een vacature plaatsen of eerdere vacatures aanpassen. Ook zie je hier je ontvangen berichten, je profiel en instellingen. Bij een nieuw bericht ontvang je ook altijd een mailtje.